Publications

Dl. av. Fală Nicolae, Senior Expert și Trainer în cadrul proiectului european „Support to the public administration reform process in the Republic of Moldova”, în calitate de formator în cadrul evenimentului „Codul Administrativ – Oportunități și Provocări”, organizat de A.O. „Acțiune pentru Justiție”, din data de 18.04.2019.

Windy

La data de 28.02.2019, dl. Av. Igor Clima a participat în calitate de vorbitor la conferința națională ,,Modificările CPC: Antivirus împotriva abuzului de drept”, organizată de Juridice Moldova, acoperind palierul procesual la subiectul „Excepția prescripției dreptului material la acțiune”.

Windy

Pe prima banda, echivalenta excelentei, sunt doar doua firme de avocatura, ambele din Chisinau. Associated Lawyers Firm "Corect" este cotata de Chambers ca fiind cea mai buna firma in domeniul Dispute Resolution, iar Turcan Cazac isi depaseste concurentii in domeniul General Business Law.

Windy

Acum 25 de ani, înființarea primului birou de avocați specializat din Republica Moldova părea a fi un proiect ambițios, care în timp, cu pasiune, muncă și perseverență s-a dezvoltat și consolidat în fiecare zi. 
Ne-am propus să creăm o echipă de profesioniști, care să facă față provocărilor vremii. În trecutul neîndepărtat avocații noștri au ocupat funcții înalte în instituțiile publice din Republica Moldova, precum și poziții importante în organizații internaționale, printre care:
Prim Vice-Premier în Guvernul Republicii Moldova;
Ministru al Justiției;
- 3 Deputați în Parlamentul Republicii Moldova;
- 1 Judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului;
- 2 Judecători la Curtea Supremă de Justiție a Republicii Moldova;
- 3 Procurori în cadrul Procuraturii Generale a Republicii Moldova;

Windy

În top au fost aleşi avocaţii care s-au clasat pe cele trei paliere, în funcţie de performanţă, dar a fost introdusă şi categoriile „practician eminent”, „avocaţi care evoluează spre o carieră de succes” şi „asociaţi luaţi în vizor”.