În top au fost aleşi avocaţii care s-au clasat pe cele trei paliere, în funcţie de performanţă, dar a fost introdusă şi categoriile „practician eminent”, „avocaţi care evoluează spre o carieră de succes” şi „asociaţi luaţi în vizor”.

Categoria soluţionarea litigiilor, practician eminent:

Alexander Ţurcan, Biroul asociat de avocaţi „Ţurcan Cazac”, este unul dintre cei mai cunoscuți avocați din Moldova și asistă echipa în cele mai complexe dosare.

Palierul I, categoria Soluţionarea litigiilor:

1. Avocatul Vitalie Ciofu, Biroul asociat de avocaţi „Gladei și Partenerii”, este partenerul-cheie al companiei. Clienţii îl caracterizează ca fiind foarte experimentat și care dă dovadă de o profundă implicare în activitatea sa.

2. Avocatul Igor Clima, Biroul asociat de avocaţi „Corect”, este unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi din Moldova.

Palierul II, categoria Soluţionarea litigiilor:

Vladislav Roşca, Casa de avocatură „Efrim, Roșca și Asociații”, este caracterizat drept un avocat experimentat.

Palierul III, categoria Soluţionarea litigiilor:

1. Avocatul Roger Gladei, Biroul asociat de avocaţi „Gladei și Partenerii”, este cel care conduce biroul și se ocupă de cele mai complexe cazuri.

2. Avocatul Igor Odobescu, „ACI Partners”, oferă consultanță cu privire la cazurile de arbitraj internațional precum și în aspecte legate de finanțare și imobiliare.

Potrivit publicației Chambers and Partners, avocații „ACI Partners” – Cristina Martin, Daniel Martin, Carolina Pârcălab , și Iulia Furtună de la Biroul asociat de avocaţi „Ţurcan Cazac” evoluează spre o carieră de succes.

Și avocatul Vladimir Palamarciuc de la Biroul asociat de avocați „Țurcan Cazac” a fost luat în vizorul prestigioasei publicații de specialitate.

La categoria Corporativ/Comercial, practician eminent a fost desemnat Alexander Ţurcan, Biroul asociat de avocaţi „Ţurcan Cazac”.

Palierul I, categoria Corporativ/Comercial:

1. Avocatul Octavian Cazac, Biroul asociat de avocaţi „Ţurcan Cazac”, asistă clienții în tranzacții de finanțare, precum și litigii corporative şi bancare. Clienţii precizează că este un foarte bun cunoscător al legislaţiei şi că are dezvoltat spiritul analitic.

2. Avocatul Roger Gladei, Biroul asociat de avocaţi „Gladei și Partenerii”, este experimentat în litigii din sectorul bancar, inclusiv în colaborarea cu instituțiile financiare internaționale. Este apreciat de clienţi pentru faptul că poate gestiona cazuri complexe.

Palierul II

1. Victor I Burac, oficiul Avocatului „Victor Burac”,

2. Vladimir Iurcovschi, „Schoenherr Moldova”,

3. Alexandru Munteanu, „PricewaterhouseCoopers”

4. Igor Odobescu, „ACI Partners”.

Palierul III

1. Mihail Buruiană, „Buruiană & Partners”,

2. Cristina Martin, „ACI Partners”,

3. Diana Neagu, „Vernon | David”,

4. Aelita Orhei, „Gladei și Pertenerii”,

5. Carolina Pârcălab, „ACI Partners”.

Avocatul Andrei Caciurenco, „ACI Partners”, evoluează spre o carieră de succes, menționează Chambers and Partners. În vizorul publicației sunt avocații: Sergiu Bivol („Vernon | David”), Andrian Guzun („Schoenherr Moldova”) și Alexander Savva („Ţurcan Cazac”).

Chambers and Partners este una dintre cele mai prestigioase publicaţii de specialitate din lume, care furnizează informaţii cu privire la activitatea avocaţilor de business din întreaga lume.

Sursa bizlaw.md